tiistai 28. heinäkuuta 2015

Stressi ja treenit


Nyt kun muutto ruljanssi on ihan kesken ja niin epävarmaa koko muuttopäivä niin huomaa että stressiä alkaa tulemaan vieraaksi ihan kivasti. Samalla mietin koko ajan pääsenkö niihin tavotteisiin jotka itselle on luonu vai pitäisikö niitä laskea alemmas? Koska päästään uuteen kotiin? Onko nyt se tökkimis vaihe treenaamisen suhteen? Entäs jos muuttoa ei saakaan tehtyä vkln aikaan? Entäs jos alan taas olemaan epävarma omasta kropasta ja halveksimaan sitä?


Paljon ajatuksia pienessä päässä jotka yrittää pitää jollain tavalla hallinnassa. Sen olen huomannu että kun joku asia ärsyttää ja suomeksi sanottuna v*****aa niin treenit sujuu paljon helpommin ja nopeammin eikä töki yhtään ja treenien jälkeen on ihan hyvä ja rento fiilis. Tuon fiiliksen takia tätä tekee kun tietää että edes joku asia onnistuu kunnolla. Itselle jalkapäivistä on tullut semmosia että ne on pakko tehdä kunnolla keskittymällä ja niihin joku himo iskenyt. Maanantaina oli aerobinen päivä, eilen oli jalkojen vuoro ja tänään on taas käsien vuoro. 


Siitä olen kiitollinen että on kumppani rinnalla tässä jupakassa mukana ja rajottamassa tekemisiä. Muutama kuukausi sitten vedin niin överiksi ja tuntu että mikään ei riitä ja yhtään lepopäiviä ei ollut kun joka päivä piti joku treeni tehdä ja jollain tavalla liikkua siihen päälle. Sitten huomasin että joka paikka on ihan tukossa ja liikkeet alko koskemaan tehdessä ja oli väsyneempi treenien jälkeen. Sitten tajusin että vähempikin riittää ja lepopäivät on pakko pitää. Enkä olisi muuten sitäkään varmaan tajunnut mutta tavallisesta flunssasta toipuminen kesti ikuisuuden. Treenaaminen oli silloin pakkomielle ei enää harrastus tai sitä että kropan hyvinvoinnin kannalta vaan tekee. Ja tästä yhdessä pumppailusta ukon kanssa.. Niin eri lähtökohdat meillä tämän projektin alussa: Höpöllä ikää enemmän kuin minulla ja ihan erilaiset tavoitteet kuin minulla. Meidän kohdalla menee vähän niin kuin tyyliin 40v/voima vs. 25v/into :) Odotan ihan syyskuun alkuun jolloin mittoja otetaan seuraavan kerran, kun projektia on 7viikkoa takana, että minkälaisia muutoksia kummankin kropassa tapahtuu.  


Todella toivon että motivaatio riittää tuonne syyskuulle mittoihin asti eikä käy niin että tästä tulee jotain pakkopullaa. Sitten kun tulee hyviä lukemia niin se tsemppaa jo itestään eteenpäin jatkamaan projektia :)


ps. eilen oli aika tonnikala painotteinen päivä :D -Poppis-


1 kommentti: